Manage  FB – skup alata i aplikacija koja mogu nam pomoci u kvalitetnijoj promociji Vaše kompanije putem Facebook socialne mreže. Jačanje brenda i upoređivanje sa konkurencijom .

Osnovni motivi su kvalitetno kreiranje i vođenje kampanje, kompletna analiza kampanje, promovisanje kampanje.

 

Alati koje su pripremili za vas  :

Administrativni nalog: Sistem za lako kreiranje saržaja, kontrolu korisnika, kompletnu administraciju vaše stranice na FB zarad vašeg što boljeg prezentovanja. Administrativni nalog ima potpunu kontrolu i praćenje korisničkih naloga kako bi ste mogli u potpunosti da pratite šta vaši zaposleni rade i koji su njihovi rezlutati .

Korisnicki nalog:  Mogućnost da na vaše stranice dodajte druge moderatore koji će imati opcije koje im Vi dozvolite, kao i pristup stranici na nivou vaših želja. Ovo je idelano za stranice sa više administrator.  Takođe sami korisnici mogu da vide globalnoo koliko ima drugih korisnika na stranici (admina) ali oni nemaju mogućnost praćenja njihove pojedinačne statistike, to pravo zadržava administrator.

Stranice: Dodavanje i kontrola više stranica odjednom, lako uklanjanje stranice iz vašeg admin sistema. Dodavanje sadržaja na pojedinačne stranice, praćenje interakcije na stranici i predhodna dešavanja.

Aplikacije: Web shop, Deals, Photo Contest, Coupon, Newsletter,  You tube,  Careers,  Contact.

Market: Vam omogućava da pratite kretanja tržišta ( fb stranica po državama ), interakciju na tim stranicama, kao i ucinak pojedinacno  administratora na kvaitet i posećenost stranice.

Bulk mail – sms: opcija bitna za slanja  obaveštenja za sve koji su zainteresovani za vašu uslugu ili proizvod. Da li ćete koristiti kao redovno slanje mail obaveštenja Newslleater ili kao sms obaveštenja svima koji su dostavili broj telefona ostaje na vama da odlučite.