Do sada ste sigurno čuli izreku „Ako vas nema na Internetu kao i da ne postojite“.
Zapravo, Internet je postao nezaobilazan medij svakog poslovanja. Nije ni čudo da su se mnogi odlučili za poslovanje isključivo na Internetu ali i oni koji se bave poslom na tradicionalan način Internet pomaže u mnogome.
Dovoljno je reći da se posedovanjem sajta umnogome uvećava broj ljudi koji će se upoznati sa vašom firmom i poslovanjem. Na sajtu mogu pronaći informacije čime se bavite, vaš asortiman proizvoda i usluga detaljno objašnjen, cenovnik, vaše kontakt podatke.
Zapravo, sajt vam olakšava komunikaciju sa potencijalnim klijentima jer se mogu detaljno upoznati sa vašom firmom još pre nego stignu do vas. Najbolji deo toga je što vaš sajt radi vaš posao i nakon radnog vremena, 24 časa, 365 dana u godini!
Vaš sajt ne poznaje granice a informacije se jednostavno i brzo menjaju.

Web design

Kako bi privukli svoje klijente trebaće Vam web sajt kako biste se predstavili u što boljem svetlu. ADS TEAM Vam nudi uslugu dizajniranja i izrade web sajta. Ovde možete izabrati između 3 vrste sajtova:

1. STATIČKI SAJT

Adekvatan je za prezentaciju malog obima kojoj je brzo učitavanje na prvom mestu.

Funkcionalan praktično organizovan dizajn uobličen na nekoliko HTML stranica sa CSS podrškom je osnova bilo kog web sajta. Statički web sajt može sadržati i određene Flash i/ili JavaScript elemente. Uz ovaj paket dobijate besplatan simple hosting paket, kao i registraciju domena.

Dizajn originalan, po želji (uz našu konsultaciju)
Do 10 strana
Do 5 email adresa
Besplatan hosting (godinu dana)
Besplatan domen (godinu dana)

2. DINAMIČKI SAJT

Bazirani su na PHP-u, uz podršku baze podataka sa neophodnim delovima koda u HTML-u.

Moćni PHP/MySQL script uz kvalitetan dizajn i funkcionalan interfejs dozvoljava kreiranje sistema za upravljanje sadržajem (CMS). Na taj način Vam je omogućeno, na vrlo jednostavan način, da dodajete novi sadržaj, vesti, slike, članke na Vaš web sajt, dakle da ga redovno ažurirate. Ovakvi sajtovi nemaju određeni broj strana već se njihov sadržaj generiše iz baze podataka. Uz ovaj paket dobijate besplatan najmanje simple hosting paket, kao i registraciju domena.

Dizajn originalan po želji
Neograničen broj strana
20 email adresa
CMS – sistem za upravljanje sadržajem
Vesti sa vašeg sajta u RSS obliku
Besplatan hosting sa bazom podataka (godinu dana)
Besplatan domen (godinu dana)

3. FLASH SAJT

Izuzetno koristan za kreiranje prezentacija koje obuhvataju animaciju, tekst, sliku i zvuk.

Flash web sajt čini funkcionalan i dopadljiv animirani dizajn urađen u programu Adobe Flash. Ovakav tip web sajtova nije namenjen za izradu opširnih web sajtova sa mnogo sadržaja već on predstavlja kratku formu, nešto poput TV reklame samo ovoga puta na Internetu. Flash sajt može imati nekoliko strana, a ceo sadržaj i interfejs mogu biti animirani.

Animirani i interaktivni dizajn
Do 5 email adresa
Besplatan hosting (godinu dana)
Besplatan domen (godinu dana)

Pogledajte cenovnik izrade statičkih, dinamičkih i flash sajtova.

Takođe ovde možete dobiti i procenu troškova izrade vašeg web sajta ili redizajn postojećeg .

Redizajn sajta

Ako imate web prezentaciju, napravljenu pre više godina ili biste jednostavno želeli nešto drugačije, uzećemo postojeći sadržaj i napraviti potpuno novi dizajn. Koristeći CMS sistem možete samostalno da menjate postojeći i ubacujete novi sadržaj, ili nas možete angažovati da mi to obavljamo za Vas, bez obzira da li smo mi napravili Vaš web sajt ili neko drugi.

Održavanje sajta

Podrazumeva usluge profesionalnog održavanja Vašeg sajta, ažuriranje novosti, uređivanje, praćenje statistika i druge usluge u skladu sa dogovorom.

Izrada Banera

Baner Vam mogu izraditi za 10€ u jpg, gif i png formatu, a za swf (flash banere) cena iznosi 15€, bez obzira na njihovu veličinu.

dimenzije jpg, png, gif format swf format (flash)
728×90 10€ 15€
468×60 10€ 15€
120×60 10€ 15€
120×90 10€ 15€
120×240 10€ 15€
125×125 10€ 15€

Ukoliko Vam je potreban baner nestandardnih veličina cena izrade je ista.

 

Izrada vizit karti i flajera  u svim dimenzijama.

Prilikom izrade web sajta, zadovoljićemo osnovne principe optimizacije za pretraživače, čime se obezbeđuje bolje rangiranje i veća posećenost. Za naprednije rangiranje, Internet marketing i koncept nastupa možemo proširiti saradnju.