ManageFB

Šta je ManageFB – komplet alata i aplikacija za lakše kreiranje,analiziranje i vođenje kampanja putem Facebook socijalne mreže.

Kreiran od kompanije Social Media Hub,  marketing agencija sa naznakom na internet marketing i kreativno programiranje aplikacija i programa, koja se specijalizovala za marketing putem Facebook-a i custom tab aplikacije.

Administrativni alat

ManageFB dashboard

ManageFB dashboard

Izuzetno moćan administrativni alat za lakšu kontrolu zaposlenih koji rade na održavanju i povećanju posete na vašoj biznis(fun) stranici.

Kada korisnik pogleda Dashboard, slika levo, vidite da imate kompletnu mogućnost kreiranja i dodavanja svojih zaposlenih. Po linijama vidite Super admin (vlasnik naloga), Administrator i User,  radnici koju mogu biti određeni prema grupi stranica ili prema specifičnoj stranici, kao posebni timovi. Takođe vidite i statistiku stranica koje su dodati u Vaš admin nalog, prema like i talking about opcijama (sviđa im se  i pričaju o tome) i na taj način možete pratiti koja stranica kako napreduje

Kompletna statistika i praćenje rada zaposlenih može da vidi samo Super Admin tj. vlasnički nalog.

Kompletno uređenje stranice se vrši na stranici PAGES,  gde je izuzetno bitna mogućnost postavljanja odloženog slanja informacia na taime-line vaše stranice .

Od sada možete brzo i jednostavno postaviti svoj mini web sajt unutar vaše Facebook biznis stranice u 3 jednostavna koraka.
Korak 1: kliknete na Create App i birate željenu aplikaciju (primer Deals aplikacije slika ispod),
Korak 2: Postavite ime aplikacije , kada se aplikacija instalira ime će se pojaviti na vašoj fb stranici,
Korak 3: Dodate željenu stranicu i krenete sa uređivanjem

koraci

3 koraka za instalaciju Deals app

Kako to može da izgleda na Facebook stranici pogledajte na ovoj slici (ispod)  ili na linku  Eurojet Turistička Agencija na Facebook-u.

Eurojet na Facebook-u

Eurojet na Facebook-u

 

U saradnji sa ManageFB-om u mogućnosti smo da vam ponudimo njihove aplikacije po promotivnim paketima i po cenama koje su iste kod njih i kod nas.

Cenovnik paketa

Cenovnik paketa

 

Ako se prijavite kod nas naša usluga će podrazumevati popunjavanje aplikacije za Vas i vođenje Facebook kampanje koju bi smo mogli da Vam ponudimo a da odgovara vašim planovima za promociju vaše kompanije.

Za sve informacije možete nas kontaktirati na e mail  office@adsteam.info.

____________________________________________________________________________________

Ukoliko želite da probate ovaj jedinstveni sistem dovoljno je da odete na REGISTER i izaberete free paket.