Multifunkcijski uređaji polako, ali sigurno potiskuju klasične printere donoseći kupcima integraciju više različitih funkcija, koje mogu biti paralelno aktivne, što značajno utiče na brzinu obavljanja poslova i samu produktivnost. Trenutno se najviše traže kompaktna rešenja, međutim veliku pažnju privlače i MF uređaji sposobni da rade sa većim formatima. Iz bogate ponude na tržištu nama se kao najinteresantniji velikoformatni multifunkcionalac izdvaja model WorkForce WF-7525 kompanije EPSON koja sve više ulaže u ovu oblast i važi za brend kome se veruje.
WorkForce WF-7525 je multifunkcionalac baziran na inkjet tehnologiji i kombinuje prestižnu Micro Piezo glavu sa četiri odvojena DURABrite Ultra ink mastila sa kojima otisak može ostati nepromenjen i do 100 godina. Kvalitet tekstualne i grafičke štampe je vrhunski, a boje su maksimalno verno reprodukovane. Isto važi i za detaljnost, kao i prelom po uglovima, koji je uvek bio sporna stavka MF mašina velikih formata.

WorkForce WF-7525

WorkForce WF-7525

Jača strana ovog modela pored mogućnosti štampe na A3+ listovima se krije u odličnoj konektivnosti, kako žičnoj (USB 2.0 i LAN), tako i bežičnoj zahvaljujući WiFi adapteru poslednje generacije sa kojim je lako ostavariti interakciju sa najrazličitijim gedžetima (PDA uređaji, mobilni telefoni, tablet računari…). Tu su i čatiči memorijskih kartica, kao i PictBridge port za direktnu komunikaciju sa digitalcima i kamkoderima.

Što se tiče brzinskih karakteristika WorkForce WF-7525 spada među naprednije mašine (34 mono/kolor A4 otisaka), s tim da kada se štampaju A3+ otisci značajno usporava u odnosu na manje formate – logično, pošto glava prelazi veću površinu papira. Sa druge strane kao potrošač mastila je veoma izdašan i spada u ekonomičnije A3+ MF mašine, a ako ste vešti u podešavanju sa drajverima možete postići uštedu boje i do 30%.

Pošto je WorkForce WF-7525 multifokcionalac namenjen poslovnom okruženju proizvođač je u njega implementirao četiri osnovne funkcije (štampanje, kopiranje, skeniranje i faksiranje) kojima je pridodao ADF za brzo kopiranje više stranica dokumenata i dupleks modul sa kojim možete dvostrano štampati i skenirati. Sjajna stvar je što se testirani model nudi po zaista ultra povoljnoj ceni zbog čega od nas dobija apsolutno sve preporuke!

Cena (sa PDV-om): 43.653,00 dinara

Kontakt: EWE, www.ewe.rs