Vaša prezentacija će biti na prvim stranama najpopularnijih pretraživača današnjice i time obezbediti veću posećenost vašeg sajta-a, veća posećenost znači veću prodaju vaših proizvoda odnosno veći profit.

Ukoliko već imate web prezentaciju i ne želite da menjate njen izgled, a niste zadovoljni sa rezultatima rangiranja na najmoćnijim pretraživačima današnjice, ADS Team pruža uslugu optimizacije vaše prezentacije koja garantuje bolje rangiranje a samim tim i veću posećenost vaše web prezentacije. Po istraživanjima 85% internet korisnika preko pretraživača dolazi do željenih rezultata. Zato je najvažnije da se što bolje plasirate na pretraživačima.
Usluga optimizacije – SEO

Naša usluga optimizacije sajta sastoji se od sledećih segmenata:

Optimizacija na sajtu (On-Page)
U ovu uslugu spada optimizacija vašeg kompletnog web sajta, dakle svih strana za ključne reči koje opisuju vašu delatnost tj. ono čime se vaša firma bavi i šta prodaje. Ovo će osigurati što lakše indeksiranje vaših stranica na pretraživačima i reći će pretraživačima tačno šta svaka stranica predstavlja.
Optimizacija van sajta (Off-Page)
Ovo uključuje da vaš sajt bude poznat i primećen na internetu tako da pretraživači imaju razlog da misle da je vaš sajt vredan pažnje. U ovu uslugu spada prijava na razne direktorijume i popularne sajtove – jednom rečju web promocija.