Barselona/Beograd, 27. februar 2012 – Fujitsu danas predstavlja STYLISTIC M532 Android Media tablet, savršeni prenosni uređaj za profesionalce koji žele da spoje posao sa zadovoljstvom. Ovaj svestrani tablet je izbor bez kompromisa za radnike u pokretu:

• Savršeno se uklapa u trend „Radite na sopstvenom uređaju“ (eng. Bring Your Own Device), jer objedinjuje najbolje od profesionalnog i rada za ličnu upotrebu.
• Spaja visoke nivoe funkcionalnosti i bezbednosti mobilnih uređaja koje zahteva svako preduzeće.
• Izdvaja se elegantnim izgledom i vrhunskim performansama, što želi svaki profesionalac.

STYLISTIC M532 je Fujitsu-ovo otmeno rešenje za sve prisutniji trend „BYOD“, koji podrazumeva donošenje sopstvenog uređaja na posao, i idealan je odgovor na prateće glavobolje IT rukovodilaca u vezi sa bezbednošću mobilnih uređaja. STYLISTIC M532 pomaže da se obezbedi da podaci sa korporacijskih mreža ne procure na neovlašćene uređaje: bilo da im se pristupa iznutra ili sa daljine.

Pospešuje korporativnu mobilnost
Fujitsu-ov novi STYLISTIC M532 omogućava poslovnim korisnicima jednostavan i brz, gotovo momentalan mobilan pristup korporativnim informacijama. Ovaj ultraprenosivi tablet je dovoljno svestran da poslovne podatke prinese „pod prste“, gde god da se nalazite – bilo da ste na putovanju, na terenu sa klijentima, bilo da hvatate beleške i usklađujete kalendar obaveza i zadataka na sastancima.

Zahvaljujući bateriji koja traje ceo dan, STYLISTIC media tablet je savršen saputnik, od jutra do večeri.
• Tokom radnog dana obezbeđuje brz, jednostavan i bezbedan pristup korporativnim mrežama i podacima.
• Kad se radni dan završi, STYLISTIC jednostavno postaje uređaj idealan za ličnu upotrebu.
• Pruža bogato multimedijalno iskustvo zahvaljujući i vrhunskim karakteristikama kao što su Gorilla Glass ekran i neverovatno brz quad-core procesor.

Maksimalna produktivnost u pokretu
Fujitsu STYLISTIC media tablet je savršen „uređaj za upravljanje resursima“, za uvek uposlene profesionalce:

• Pristup virtuelnoj desktop infrastrukturi (VDI) omogućava maksimalnu produktivnost sa svakog mesta i u bilo koje vreme.
• Bezbedan pristup poslovnim aplikacijama i osetljivim podacima, bez straha da će informacije procureti.
• Već instalirane i spremne za upotrebu, poslovne softverske aplikacije uključuju i pregledač Office dokumenata (Office document viewer).
• Poslovni kontakti uvek na dohvat ruke zahvaljujući potpunoj sinchronizaciji sa elektronskom poštom zasnovanoj na Microsoft Exchange sistemu i Global Address listama.
• Ugrađena podrška za Citrix, VMware i Microsoft Virtual Desktop Infrastructure okruženja.
Kada je reč o stepenu upotrebljivosti, lagani STYLISTIC M532 media tablet (560g) postiže odlične performanse. „Načičkan“ je karakteristikama koje uključuju integrisanu 3G/UMTS tehnologiju povezivanja, jednostavnu navigaciju preko ugrađenog GPS-a, kapacitivni ekran koji podržava višestruki dodir, nebrojene audio-video mogućnosti zahvaljujući prednjim i zadnjim kamerama. Najnoviji Android 4.0 operativni sistem garantuje jednostavnu upotrebu, podržava mogućnost besprekornog obavljanja više zadataka u isto vreme (multitasking) i omogućava korisnicima da personalizuju izgled i osećaj rada na svom uređaju.

Idealan kompanjon u slobodno vreme
Kad se radni dan okonča, novi Fujitsu STYLISTIC neprimetno „menja brzinu“ i postaje idealan drug za slobodno vreme, koji će omogućiti:
• Bogate multimedijalne mogućnosti, plus pristup stotinama hiljada Android aplikacija i „kul – vidžeta“.
• Sposobnost da pruži motivišuće iskustvo za više čula, bez obzira da li pratite video zapise uživo, postavljate nove komentare na Facebook-u ili surfujete internetom.
• Podršku za DLNA, što znači da multimedijalni izlaz iz STYLISTIC-a lako može da se „skalira na“ druge uređaje, odnosno uskladi sa parametrima televizora sa ravnim ekranom ili projektorom.

Iz ugla odgovornih
Diter Hajs, predsednik Workplace Systems sektora kompanije Fujitsu Technology Solutions:

„Kada budu birali tablični računar, profesionalni korisnici više neće morati da prave kompromise – niti da nose zasebne uređaje za posao i za u slobodno vreme. Fujitsu STYLISTIC M532 je prvi tablet koji zaista pruža najbolje od oba sveta. Tokom radnog dana, STYLISTIC je bezbedan, ultraprenosiv uređaj koji se nadovezuje na korporativnu mrežu, dok je u slobodno vreme savršen multimedijalni saputnik.”

Fujitsu-ov prvi Android media tablet za poslovnu i ličnu upotrebu moći će od 1. marta da se naruči u regionu Evrope, Srednjeg istoka, Afrike i Indije (CEMEA&I region), kome pripada i pod-region Srbija, Bosna i Hercegovina i Crna Gora. Okvirna početna cena će biti 549 evra, sa mogućim varijacijama od zemlje do zemlje.

Za više informacija, posetite sledeću adresu: www.fujitsu.com/fts/stylistic-m .