Sa fleš memorijama se družimo skoro svakog dana i zahvaljujući njima brzo, lako i jednostavno možemo preneti velike količine digitalnih informacija sa jedne lokacije na drugu.

Varbatim Store ‘n’ Go V3 USB 3.0,

Varbatim Store ‘n’ Go V3 USB 3.0,

Pored toga kada zatreba mogu da posluže i za skladištenje podataka, a sve češće ih viđamo i kao važne modne detalje na manekenkama i manekenima dok šetaju svetskim modnim pistama.

Mi vam međutim u nastavku nećemo predstaviti neki od aktuelnih fashion modela, već jedan dizajniran za svakodnevnu upotrebu. Njegov naziv je Store ‘n’ Go V3 USB 3.0, a potpisuje ga kompanije Varbatim.

 

Za ovaj flešić možemo reći da se poprilično razlikuje od ostalih modela u ponudi pomenutog proizvođač. Napravljen je od vrhunske plastike koja ga čini otpornim na sve spoljne uticaje, padove, potrese i vibracije, ali i habanja i ogrebotine. Poseduje klizni mehanizam koji skriva njegov USB nastavak i štit ga od uticaja prašine i masnoće.

Ispod njegove plastike nalaze se izuzetno brzi NAND fleš memorijski čipovi i USB 3.0 kontroler poslednje generacije zahvaljujući kom u realnom radu postiže i do tri puta bolje performanse u poređenju sa modelima zasnovanim na USB 2.0 protokolu. Idealan je za studente i osnovce, ali i sve koji žele da veliku količnu elektronskih informacija maksimalnim brzinama transferuju sa PC-ja na fleš drajv.

Verbatim Store ‘n’ Go V3 flešić proizvodi u kapacitetima od 8GB do 64GB i više različitih boja koje zapravo definišu količinu skladišnog prostora. Cenovno spada u jedne od najpovoljnijih na tržištu zbog čega od nas dobija preporuku više.

 

Kontakt Direct Link